Om Besa Bus

Besa Bus er et busselskab stiftet i 1984, med et ønske om at skabe nem transport fra Danmark til Balkanområdet. Vi har, siden vi startede, ugentligt transporteret vores glade kunder ned gennem Europa til vores destinationer i en lang rækker af byer i Makedonien.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger til grupper af rejsende, så uanset hvortil I ønsker at køre bus og uanset hvor mange I er, kan vi hos Besa Bus altid tilbyde jer en passende løsning. Vi kører alle former for buskørsel i både ind- og udland.

Vi sætter altid vores kunders behov forrest, hvilket har vist sig at være vores genvej til succes. Vi har en lang række af glade og loyale kunder, der ofte benytter sig af vores busservice.

Vores busser har alle en høj standard inden for komfort og indeholder alle nødvendigheder til jeres tur, som for eksempel TV-skærme, toiletter og køleskab.

Vores mere end 35 års erfaring med transport, ruteplanlægning og busservice, samt vores servicemindede chauffører, sikrer, at vi altid kan tilbyde top professionel service, når i har brug for en skræddersyet busløsning.

Vi ser frem til at transportere jer!

Kontakt os idag for mere information og få et uforpligtende tilbud på jeres næste bustur.

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om vores koncept, vores buslinje eller hvis du har andre spørgsmål.

Call Now Button